Privé, Duo,Trio Lessen

Privé-, Duo-, Trio-lessen

Vanaf het niveau Groen biedt Heistse TC ook Privé-, Duo- en Trio-lessen aan.
Dit is bedoeld voor spelers die willen instappen in competitie of hun competitieniveau verder willen ontwikkelen.
Dankzij de kleinere groepsgrootte kan er gerichter gewerkt worden op techniek, tactiek en conditie.

Let wel: Ook deze lessen gaan door op terrein 1 en 2 buiten. Inschrijven kan per lessenreeks van 5 lessen.
Er wordt in samenspraak met de trainer per week bepaald of het weer de tennisles toelaat.

Kinderen, Tieners vanaf het niveau Groen

De lessenreeks bestaat uit 5 lessen, startend op 2 oktober. Let wel: Deze lessen gaan door op terrein 1 en 2 buiten.
Mogelijke lesmomenten zijn:

Elke weekdag vanaf 16:30u.
Voorkeursmomenten te kiezen tijdens inschrijving.
Meer info kan je steeds vragen via: tennisschoolheistsetc@gmail.com

Prijs 1 speler = 150 euro
Prijs 2 spelers = 80 euro
Prijs 3 spelers = 50 euro

Inschrijven kan door een mailtje te sturen naar tennisschoolheistsetc@gmail.com met alle nodige gegevens (naam, voornaam, leeftijd, kleur, eventuele groepsgenoten en voorkeursmomenten).
Dan zorgen we ervoor dat je inschrijving verwerkt wordt.