Heiste TC

Volwassenen (>16 jaar)

Vanaf 17-jarige leeftijd, stap je over op volwassentennis. Ook hier wordt er op een volledig terrein gespeeld met een klassieke tennisbal.
In dit niveau staat nog steeds PERFECTIE centraal. Ze worden op tactisch, technisch en conditioneel vlak geperfectioneerd.
Dit kan zowel op beginnend, recreatief als op competitieniveau.

Personen ouder dan 16 jaar

De lessenreeks bestaat uit 12 lessen startend op 24 April.
Mogelijke lesmomenten zijn:

Elke weekdag vanaf 15u (duur = 1u), voorkeursmomenten te kiezen tijdens inschrijving.

Groepsgrootte = 4 personen
Prijs = 95 euro

BETALING?

Betaling gebeurt de eerste les via overschrijvingsformulier, payconiq of Cash.

Inschrijven kan door op de knop 'inschrijven' te klikken.
Indien je inschrijft voor onze zomerlessen, dien je verplicht lid te worden van de Heistse TC. Bovenstaande prijs is exclusief lidgeld.
De tarieven voor het lidgeld kan je vinden door op de knop ‘Lid worden' te klikken.

Indien je tijdens het inschrijven problemen ondervindt, kan je steeds mailen naar: tennisschoolheistsetc@gmail.com of contact opnemen met Dries: 0473622701.