Groen (10 - 12 jaar)

Groen is de vijfde en laatste stap in het KidsTennis-concept. In dit niveau staat INITIATIEF centraal. Er wordt verder ingegaan op het tactische concept door te scoren en te doen mislukken.
Daarnaast worden wedstrijdconcepten zoals starten van het punt en terugslag geïntroduceerd.

Groen is onderverdeeld in niveau 1 en niveau 2. Niveau 2 is pas bereikbaar nadat de trainers bevestigen dat het kind over voldoende vaardigheden beschikt. Voor beginnende spelers is het dus altijd aan te raden om in te schrijven in een '1' niveau.

Kinderen geboren in 2009, 2010 en 2011 (10-12 jarigen)

Als aandachtige lezer zal je merken dat er wat overlap is tussen verschillende niveaus.
De leeftijden zijn een richtlijn en hoeven niet altijd strikt genomen te worden.
In overleg met de trainers kan hier dus steeds van afgeweken worden.

De lessenreeks bestaat uit 12 lessen startend op 24 April.
De les vindt plaats op:
Woensdag 13-14u
Woensdag 14-15u
Woensdag 15-16u
Woensdag 16-17u
Woensdag 17-18u

Zaterdag 10-11u
Zaterdag 11-12u
Zaterdag 12-13u
Zaterdag 13-14u

In Groen varieert de groepsgrootte van 4 tot 6 spelers,
afhankelijk van het aantal inschrijvingen.

Prijs 4 spelers = 95 euro
Prijs 5 spelers = 85 euro
Prijs 6 spelers = 75 euro

BETALING?

Betaling gebeurt de eerste les via overschrijvingsformulier, payconiq of Cash.

Inschrijven kan door op de knop 'inschrijven' te klikken.
Indien je inschrijft voor onze zomerlessen, dien je verplicht lid te worden van de Heistse TC. Bovenstaande prijs is exclusief lidgeld.
De tarieven voor het lidgeld kan je vinden door op de knop ‘Lid worden' te klikken.

Indien je tijdens het inschrijven problemen ondervindt, kan je steeds mailen naar: tennisschoolheistsetc@gmail.com of contact opnemen met Dries: 0473622701.