Begeleide Fundays

Deelnemen aan de Tennis Fundays betekent de start van levenslang tennisplezier. Kinderen die geregeld deelnemen hebben dubbel zoveel kans om te blijven tennissen. Grijp jouw kans om nog meer van tennis te genieten en speel geregeld een Funday in jouw buurt. Zowel voor startende als ervaren KidsTennissers.

Een Funday duurt ongeveer 2 uur en zit vol speel- en tennisplezier op maat.

Spelen is winnen! Iedere deelnemer ontvangt nadien hetzelfde prijsje van de club. Na een aantal keer spelen word je extra beloond door Tennis Vlaanderen met prijsjes en een uitnodiging voor jouw slotfeest!

Bij een begeleide Funday, zal er iemand van onze trainers aanwezig zijn op de club zelf. Zo hebben de ingeschreven Kids altijd een aanspreekpunt.
Vervoer naar de club waar de Funday plaatsvindt, dien je wel zelf te voorzien.

3 tot 12-jarigen (kinderen die reeds een klassement hebben dat hoger is dan 9.6, 11.6 of 13.6 mogen niet meer deelnemen)

TC De Rakket
25 Juni
- Wit & Blauw & Oranje: Start 14h
- Rood & Groen: Start 16h

TC Sportiva
3 Juli
- Wit & Blauw & Rood & Oranje & Groen: Start 10h

3 euro (te betalen op de club zelf)

Inschrijven kan online door een van de onderstaande formulieren in te vullen en op 'inschrijven' te klikken.
Na de inschrijving krijg je meteen bevestiging op de site zelf en ben je welkom op het moment dat je hebt ingeschreven.

Inschrijvingsformulier begeleide fundays